Дом далеч от дома…

  Пристигане

  Отпътуване

  Телефонен номер

  Апартаменти под наем „Клептуз апартс“

  Разположен в най-живописната част на Велинград и на пешеходно разстояние от едно от най-големите богатства на Родопите, Клептуз Апартс предоставя на всеки свой гост несравнимо 4-сезонно преживяване, съчетание от лукс, качество и удобство, най-добрата локация в СПА столицата на Балканите, урбанистичен дизайн (в случай, че големият град Ви липсва), широка гама от развлечения и подходящи занимания, всички удобства, които да Ви накарат да се чувствате като у дома си, но и достатъчно поглезени, сякаш сте в хотел. Не на последно място, Клептуз Апартс осигурява безценни тишина и спокойствие, за които душата и тялото копнеят.

  Kleptuz Aparts – home away from home…

  За лятното бягство от жегите точно до Клептуз апартс се намира новооткрит външен басейн. Той се намира само на 50м. от апартаментите.

  Защо да избереш Клептуз Апартс

  Перфектна локация

  Нашият апартаментен комплекс се намира в непосредствена близост до емблемата на курортния град – езерпто Клептуза. Веднага ще усетите полъха на чистата вода и ще се възхитите от панорамата, разкриваща се пред погледа Ви.

  Иновативен дизайн

  Сградата е току-що построена и е израз на иновативното ни мислене – постарали сме се да предоставим условия за различен престой на самостоятелни хора, семейства, работещи, многочленни домакинства;

  Гъвкаво настаняване

  • Имате възможност да наемате едностайни, двустайни и тристайни апартаменти в зависимост от необходимото за Вас пространство;

  Иноваторска концепция

  Концепцията ни за пренасяне на атмосферата на дома Ви в пределите на нашия комплекс е първата по рода си за гр. Велинград! Ние сме пионери в това отношение и предлагаме не само краткосрочна заетост за апартаментите, но и възможност за целогодишно настаняване и обслужване на нашите гости. При това, както ще се уверите и сами, на достъпни цени!

  Детайли и обзавеждане

  • Обзавеждането на помещенията е мотивирано от стремежа ни да Ви накараме да се почувствате обгрижени и глезени гости, които в същото време не чувстват, че са прекрачили прага на дома;

  Удобствата

  Помислили сме за всичко. В нашите апартаменти ще намерите всичко необходимо, което ежедневно влиза в приложение: хладилник, телевизори от най-ново поколение, кафе-машина, електрическа кафеварка и др., а баните ни са оборудвани с душ, сешоари и напълно безплатни тоалетни принадлежности. Така ще бъдете сигурни, че няма да бъдете лишени от нищо, независимо за какъв период от време сте решили или Ви се налага да останете в града;

  • Комплексът е устроен с внимание към детайла, с вкус към живота, с реверанс към заобикалящата го природа и в унисон с времето, в което живеем. Повече за локацията, условията и преживяването, което представлява Клептуз Апартс  ще откриете в падащото меню на сайта.

  • Наясно сме, че времето е най-ценният ресурс, с който човек разполага, затова Ви лишаваме от всякакви излишни грижи, главоблъсканици и проблеми, и Ви предоставяме възможността да бъдете негов единствен господар - ние се грижим за престоя, нуждите и удобствата, а на Вас оставяме единствено да се съсредоточите върху наистина важното. Независимо дали бягате от напрежението, от еднаквото и сиво ежедневие, или търсите ново място за вдъхновение, гарантираме, че Клептуз Апартс  отговаря на потребностите Ви.

  • Клептуз Апартс  е апартаментен комплекс от модерен тип, съчетаващ всички удобства на хотел с комфорта и уединението, които свързваме единствено със собствения си дом. Замислен и създаден тъкмо с идеята за приспособимост, но без компромис по отношение на удобството, апарт хотелът предоставя на гостите си необходимата атмосфера за отдих и почивка от големия град, от натовареното ежедневие и всички грижи, но също и всички условия за протичането на работни и творчески процеси.

  Нашата локация

  В “Kleptuza Aparts” емоциите Ви ще разцъфтят, а спомените – съхранят!

  За контакти: 

  kleptuzaparts@abv.bg

  +359 88 8772219

  kleptuzapartslogoblack

  AdministrationНачало