Loved our stay

Комплексът е устроен с внимание към детайла, с вкус към живота, с реверанс към заобикалящата го природа и в унисон с времето, в което живеем. Повече за локацията, условията и преживяването, което представлява Клептуз Апартс  ще откриете в падащото меню на сайта.

Loved our stay
read more

Great stay

Наясно сме, че времето е най-ценният ресурс, с който човек разполага, затова Ви лишаваме от всякакви излишни грижи, главоблъсканици и проблеми, и Ви предоставяме възможността да бъдете негов единствен господар – ние се грижим за престоя, нуждите и удобствата, а на Вас оставяме единствено да се съсредоточите върху наистина важното. Независимо дали бягате от напрежението, от еднаквото и сиво ежедневие, или търсите ново място за вдъхновение, гарантираме, че Клептуз Апартс  отговаря на потребностите Ви.

Great stay
read more

Awesome welcome

Клептуз Апартс  е апартаментен комплекс от модерен тип, съчетаващ всички удобства на хотел с комфорта и уединението, които свързваме единствено със собствения си дом. Замислен и създаден тъкмо с идеята за приспособимост, но без компромис по отношение на удобството, апарт хотелът предоставя на гостите си необходимата атмосфера за отдих и почивка от големия град, от натовареното ежедневие и всички грижи, но също и всички условия за протичането на работни и творчески процеси.

Awesome welcome
read more